Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάρια Θεωρητικής και Πρακτικής Τυροκομίας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

05/10/2021 - 13/03/2022 ( )

ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:

Μικτή μέθοδος διδασκαλίας

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ:

Βάσει εκπτωτικής πολιτικής

ECTS:
6,5
Δίδακτρα:
1200€
Υπεύθυνος Προγράμματος:
Θωμάς Μοσχάκης
Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται στις
15-10-2021

Σεμινάρια Θεωρητικής και Πρακτικής Τυροκομίας

Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται στις

15-10-2021

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Σύντομη Περιγραφή
    Εμφάνιση περισσότερων
  • Επικοινωνία
  • Κανονισμός Σπουδών ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ
  • Κανονισμός Διαχείρισης Παραπόνων

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

/ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο.